Wij vinden het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij jou past en wij snappen heel goed dat het een lastige keuze is. Daarom organiseren wij de Dag van het vakmanschap! Met deze dag willen wij de mogelijkheden, de diversiteit en carrièrekansen binnen de timmerindustrie laten zien.

Bedrijven uit de regio zijn aanwezig om jou te laten zien wat de timmerindustrie is en wat je ermee kan. Ben jij nieuwsgierig naar een opleiding, cursus of baan in de timmerindustrie? Kom dan naar de dag van het vakmanschap op vrijdag 27 januari!

Voor wie?

Zit jij in het derde jaar of examenjaar? En weet je nog niet helemaal wat je wilt doen? Of wil je een duidelijker beeld over een beroep in de timmerindustrie? Kom dan naar de dag van het vakmanschap. Deze dag staat in het teken om jou de mogelijkheden, de diversiteit, opleidingen en carrièrekansen binnen de timmerindustrie te laten zien.

Het programma

Vrijdag 27 januari kan je deelnemen in de middag. Het middagprogramma van 13.00 – 16.15 uur.

Wat kan je verwachten?

We heten je welkom in Kampus waar je een kleine introductie van de dag en de bedrijven krijgt. Vervolgens gaan we in rondes langs de opstellingen van de bedrijven. Weet jij welke beroepen je kunt uitoefenen in een timmerfabriek? Of hoe een machine in de timmerfabriek werkt? En veel meer vragen worden beantwoord.

Na de interactieve rondes langs de bedrijven ga jij aan de slag met een opdracht in één van de technische thema’s. Al met al belooft het een interactieve dag te worden waar jij kennismaakt met wat vakmanschap is en wat de techniek jou te bieden heeft!

Aanmelden voor de middag

Wil jij in de middag meedoen aan de dag van het vakmanschap? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier.

Vestiging Rijssen