Het eerste voorlichtingsevenement van het studiejaar 2023-2024 staat voor de deur! Zorg dat je op vrijdagavond 24 november naar Aventus komt om alvast de sfeer op onze locaties te proeven. Tijdens deze avond maak je kennis met onze enthousiaste studenten en deskundige docenten. Je krijgt de kans om door de praktijklokalen te wandelen en een kijkje te nemen bij alle opleidingen die je interessant lijken. Op sommige locaties kun je zelfs een studiekeuzetest afleggen, en uiteraard staan we klaar om je te ondersteunen als je vragen hebt.

De open avond is een uitstekende gelegenheid om je alvast te oriënteren op je toekomstige mbo-opleiding. We raden je aan om je ouders, broers, zussen en vrienden mee te nemen. Samen met hen kun je bespreken wat het beste bij jou past, en het is natuurlijk ook gewoon gezellig! Hierbij een tip: sta open voor verschillende mogelijkheden en kijk ook naar opleidingen die je misschien niet meteen aanspreken. Je zou weleens positief verrast kunnen worden!

Dus, ben jij erbij op 24 november? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze!


Vestiging Apeldoorn