Zet 20 januari alvast in je agenda, want de open dag wil je absoluut niet missen! We heten je graag welkom op onze locatie, waar je de kans krijgt om een kijkje te nemen bij de opleidingen die jou interesseren. Het is een goed idee om een lijstje te maken van de opleidingen die je zeker wilt bezoeken, evenals opleidingen waar je nieuwsgierig naar bent. En waarom niet ook een opleiding kiezen waarvan je totaal geen idee hebt wat het inhoudt? Het is een kans om iets nieuws te leren!

Onze toegewijde studenten en docenten doen hun uiterste best om je een duidelijk beeld te geven van de opleidingen en de toekomstperspectieven die ermee samengaan. Ze zullen je zelfs de mogelijkheid bieden om bepaalde activiteiten uit te proberen. Heb je ooit wel is een boormachine gebruikt? Of de kracht van een houtbewerkingsmachine ervaren? Kom langs en ontdek wat het beste bij jou past!

Als je nog helemaal geen idee hebt welke richting je moet kiezen, aarzel dan niet om het loopbaanexpertisecentrum te bezoeken en een studiekeuzetest te doen. We staan klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Noteer dus 20 januari in je agenda en we kijken ernaar uit je te verwelkomen!


Vestiging Apeldoorn