Skip to main content

Bouwmensen Almelo

Direct aan de slag bij een bouwbedrijf in Tubbergen

Heb jij een vmbo of entreediploma en wil jij aan de slag bij een bouwbedrijf in de gemeente Tubbergen? Kies dan voor een BBL-traject bij Bouwmensen Almelo/ROC van Twente.

Wow, jij gaat het maken!

Leer het vak en verdien direct geld

Je gaat direct geld verdienen en ondertussen kun je leren van de beste leermeesters die jij je wensen kunt.

Dus heb jij interesse in de mbo op opleiding bij Bouwmensen Almelo/ROC van Twente & een baan als metselaar, timmerman of tegelzetter bij een bouwbedrijf in gemeente Tubbergen, laat dan je gegevens achter voor meer informatie!

Contact opnemen

Vier dagen werken, één dag theorie

Tijdens de BBL-opleiding bij Bouwmensen Almelo (in samenwerking met ROC Twente) werk je vier dagen in de week bij een bouwbedrijf uit de gemeente Tubbergen en ga je voor de theorie, één dag in de week naar Bouwmensen Almelo. Je kunt er ook voor kiezen om vijf dagen aan het werk te gaan en de theorie in twee avonden te volgen bij Bouwmensen Almelo.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een passie voor bouw & techniek
  • Je wilt een technische opleiding volgen
  • Je bent leergierig en 100% gemotiveerd
  • Je bent in het bezit van een vmbo of entreediploma

Neem een kijkje bij onze locatie of bekijk de mogelijkheden

Video play icoon

Zo werkt het

Bouwmensen Almelo is het opleidingsbedrijf van zo’n zeventig bouwondernemingen in Almelo, Tubbergen, Twenterand, Dinkelland en Borne. Gedurende jouw opleiding fungeren we als werkgever. Je komt bij ons in dienst en aannemersbedrijven lenen jou en je collega-leerling bouwvakkers bij ons in.
Als opleidingsbedrijf staan we garant voor een uitstekende praktijkopleiding. Het meeste ga je leren van je leermeester, maar mocht er even geen werk voor je zijn, dan kom je naar onze instructiehal. Met hulp van onze zeer kundige instructeurs vervolg je dan je opleiding.

Verder zul je bij ons komen voor specifieke workshops en cursussen, voor gezondheidschecks, oefenpraktijktoetsen en de uitreiking van je diploma’s. Voor de theorie kun je terecht in hetzelfde gebouw aangezien het ROC van Twente bij ons een eigen faciliteit heeft om les te kunnen geven.

Contact opnemen

De voordelen van een BBL-opleiding bij Bouwmensen Almelo

Een goed betaalde baan bij een bouwbedrijf in de gemeente Tubbergen
Jouw opleiding wordt door ons betaald
Goede begeleiding door ervaren collega’s
Vooral praktijk, weinig theorie
Bijna iedereen slaagt meteen
Bij afstuderen direct een vast contract

Ja, ik heb interesse

Wil jij de BBL-opleiding gaan volgen en aan de slag gaan bij een bouwbedrijf uit de gemeente Tubbergen? Laat dan je gegevens achter, zodat we snel contact met je kunnen opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op

Naam*
Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid

Over Bouwmensen Almelo

Bouwmensen Almelo is een dynamisch opleidingsbedrijf, opgericht door ongeveer 70 bouw- en tegelzetbedrijven die grote waarde hechten aan kwalitatief hoogstaande opleidingen waardoor zij kunnen beschikken over goed opgeleid personeel. 23 van deze bedrijven zijn gevestigd in de gemeente Tubbergen. Deze bouwbedrijven staan te springen om mensen zoals jij!

Bouwmensen Almelo verzorgt vanuit haar opleidingscentrum in Almelo diverse Bouwopleidingen in de BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) i.s.m. het ROC van Twente. BBL betekent 20% theorie (op het ROC) 80% praktijk bij een erkend leerbedrijf.

Deze campagne is een initiatief van: