Skip to main content

Mogelijkheden voor bedrijven

Samen leiden we de volgende generatie vakmensen op

Herscholing, bijscholing en loopbaantrajecten

Bijna elke Bouwmensenvestiging heeft een adviseur op het gebied van her- en bijscholing. Ook voor het opstellen van loopbaantrajecten bent u bij hen aan het juiste adres. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker door ziekte zijn eigen werk niet meer kan doen.

Een scholingsplan voor meerdere medewerkers tegelijk? Wij helpen graag, het is de ideale manier om de bedrijfskwaliteit te verbeteren. Meer informatie over opleidingsmogelijkheden voor uw bedrijf vindt u hier.

Ontdek ons aanbod

Met Bouwmensen bouwen aan de nieuwe generatie

Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. De taak van onze vereniging is de bouwwereld te voorzien van nieuwe generaties vakmensen. Daarnaast zorgen wij voor bij- en omscholing van mensen die al in de bouw werken. Het resultaat: een constante aanwas van gemotiveerde vakmensen.

Bekijk mogelijkheden

Leerbedrijf worden: haal talent in huis

Nieuwe medewerkers, kom er maar eens om. Tenzij je ze zelf in huis haalt en opleidt als erkend leerwerkbedrijf. Bouwmensen helpt. Wij regelen alles, van werving tot contract.

Leerwerkbedrijf zijn levert enorm veel op. Gemotiveerde, jonge medewerkers uit de regio. Maar ook extra handen die het vak steeds beter in de vingers krijgen, dankzij hun leerlingbegeleider. Bovendien brengen zij kennis mee van de nieuwste technieken en een frisse en kijk op het vak.

Ik wil leerbedrijf worden

Waarom samenwerken met bouwmensen?

Vind nieuw talent voor je bedrijf
Houd je personeel up-to-date met cursussen
Verbeter de output van je medewerkers
Persoonlijke ontwikkeling
Advies over omscholing en regelgeving
Haal alle verplichte veiligheidscertificaten

Verhalen van ondernemers

Bekijk alle verhalen

Samen bouwen we mooie projecten

Bekijk alle projecten

Maak kennis met het team en onze opleidingen. Kom langs bij een vestiging in de buurt.

Kom kennismaken
Welkom op jouw locatie!