Over de cursus

Ben je er klaar voor?

Het is een hele kluif om de verantwoordelijke mensen in een organisatie te voorzien van BHV, laat staan het up to date houden ervan. Wat is het nut van BHV? En waarom is het toch zo belangrijk? Je moet er toch niet aan denken dat er echt eens iets serieus aan de hand is en je niet weet hoe je moet handelen…

No time to waste

De cursus bereidt jou voor op de meest voorkomende crisissituaties. Iemand valt van de steiger, een collega die flauwvalt, een diepe snee met veel bloed. Hoe pak je dit aan als BHV’er? Vooral de eerste paar minuten kunnen superbelangrijk zijn en dan is het tijd om te HANDELEN en minder na te denken over: Hoe en wat ga ik doen?

De cursus:

  • Afgestemd op jouw praktijk
  • In de regio Nunspeet (Bij Bouwmensen Nunspeet)
  • Verfrissend/actueel/uitdagend
  • Ervaren instructeur
  • Voldoet aan alle wettelijke eisen

De BHV-cursus

Tijdens de BHV-cursussen komen de bekende items aan bod: levensreddende eerste hulp (LEH), brand, communiceren, maar ook kan coördineren en in- en ontruimen aan bod komen. We stemmen dit zo goed mogelijk af op echte crisissituaties. Geef bij aanmelding duidelijk aan of je de cursus voor het eerst doet of dat het om een herhalingscursus gaat.

Belangrijk genoeg?

Wij denken van wel… Dus geef je snel op! De dag is geheel verzorgt inclusief lunch, koffie en thee. De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Aanmelden voor de cursus

Meld je aan voor deze cursus om jezelf of medewerkers te ontwikkelen.