Skip to main content

Kickstart

Een praktische oriëntatie

Proef de sfeer van de bouwsector

Ben jij een VMBO’er en heb je interesse in de bouwsector? Of ben je een zij-instromer en je aan het oriënteren op een studie/baan in de bouw? Maar wil je eerst kijken of het écht iets voor je is? Start jouw carrière in dat geval met een kickstart bij Bouwmensen Apeldoorn.

In minimaal twee dagen en maximaal twee weken ga jij timmeren, metselen en/of tegelzetten. Een voorbeeld van een kickstart van vijf dagen: je gaat twee dagen timmeren, twee dagen metselen en je bezoekt één dag een bouwbedrijf/bouwplaats. Zo leer je de bouw van binnenuit kennen. Zijn de vijf dagen niet genoeg? Dan kan de kickstart in overleg verlengd worden.

Als afsluiting van de kickstart krijg je een evaluatiegesprek. Hierin komen jouw en onze bevindingen aan bod en bespreken we welke trajecten en/of opleidingen er mogelijk zijn.

Voor VMBO leerlingen met interesse in de bouw
Voor zij-instromers (van alle leeftijden)
Aangepast aan jouw niveau
Duur is in overleg
Eindevaluatie om het vervolgtraject te bepalen
Op dit moment alleen beschikbaar bij Bouwmensen Apeldoorn

Interesse in een kickstart?

"*" geeft vereiste velden aan

Wie ben je en hoe kunnen we je bereiken?

Hidden
Naam*
DD dash MM dash JJJJ

Heb je al vragen voor ons?

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid

“Ik heb inmiddels al veel ervaring opgebouwd en haal veel voldoening uit mijn werk. Mijn collega’s zien me als volwaardig en ik voel me echt opgenomen in het team.”

Arjen Prinsenzij-instromer

“Ik werk vooral in de renovatie. Erg leuk, ik heb veel contact met de bewoners. Nog drie jaar en ik heb allround timmerman. Dan kan ik doorstromen naar een vaste baan!”

Owen HendriksenLeerling timmerman

“Metselen is echt helemaal mijn ding. Ik heb een paar jaar geleden de opleiding autotechniek gedaan maar dat was niks voor mij. De bouw past veel beter bij mij.”

Oscar Utras GarciaLeerling metselaar

Met 36 vestigingen zitten we ook bij jou in de buurt

Je bent welkom op onze locaties! Kom langs bij een vestiging in de buurt.