Skip to main content

Nieuws

Leerzame College Tour: Kennismaking met bouwmaterialen en gereedschap in samenwerking met partners

26 september 2023 Persbericht

Bij Bouwmensen Midden-Holland hechten we veel waarde aan het bieden van een goede introductie voor onze nieuwe leerlingen, waarbij ze de kans krijgen om vertrouwd te raken met gereedschappen en bouwmaterialen. Recentelijk hebben we een succesvolle College Tour gehouden in samenwerking met Bouwgroothandel Kruyt BV, dat onderdeel is van Polvo BV. Dit vond plaats in onze werkplaats in Hoofddorp en bood onze leerlingen een unieke kans om meer te leren over de wereld van de bouw.

Tijdens deze College Tour werden onze jonge deelnemers geïnformeerd over diverse producten en bouwmaterialen van diverse bedrijven zoals Milwaukee Tool, fischer group, DYNA, Delta Plus en CarpentierMooren. Het was een informatieve en interactieve dag waarop onze leerlingen de kans kregen om hands-on ervaring op te doen en waardevolle inzichten te verwerven over de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

Dankzij de inzet en expertise van Bouwgroothandel Kruyt BV en de betrokkenheid van gerenommeerde bedrijven konden we onze leerlingen een educatieve ervaring bieden tijdens hun introductieweek. We zijn trots om samen te werken met deze bedrijven die zich inzetten voor de opleiding en ontwikkeling van de bouwprofessionals van morgen. Samen streven we ernaar om onze leerlingen te voorzien van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om succesvolle carrières in de bouwsector op te bouwen.

Recent nieuws

Bekijk alle artikelen