Skip to main content

Project

Renovatie winkelcentrum Makado, Schagen

Noord-Holland

Sinds lange tijd is winkelcentrum Makado voor Schagen een spil in het sociale leven. Na deze grootschalige renovatie zal dit nog lang zo kunnen blijven!

WOW, jij gaat het maken!

Over het project

In het pittoreske Schagen is het winkelcentrum Makado gevestigd. Dit winkelcentrum wordt momenteel geheel gerenoveerd door Hecon Bouwgroep. In meerdere fasen wordt dit project klaar gemaakt voor de toekomst. Zo worden de aanrijroute naar het parkeerdek, de routing binnen het gebouw en de diverse entreepartijen opgewaardeerd.

In samenspraak met de eigenaar, winkelketens en bouwpartijen wordt een optimale invulling gezocht voor de bouwwerkzaamheden. In goed overleg wordt bepaald waar en wanneer gebouwd kan worden. Dit zorgt voor een prettige en veilige bouwplaats.

Ja, ik wil wel een keer komen kennismaken

Het is een schitterend vak met heel veel mogelijkheden. Weet je wat? Kom gewoon een keertje kennis maken. Jij en je ouders zijn bij deze uitgenodigd. Vul het formulier in en kies een vestiging bij jou in de buurt, dan praten we je daar helemaal bij. Een rondleiding door de werkplaats en een praatje met een van onze vakmensen horen daar uiteraard bij. Zin in? Meld je snel aan!

Bekijk de 5-delige videoserie en ontdek of de bouw bij je past

We hebben een videoserie gemaakt waarin je meer te weten kunt komen over onze opleidingen. Vul je e-mailadres in en ontvang de link in je mail.

Samen bouwen we mooie projecten

Bekijk alle projecten