Skip to main content
Vestiging

Middelharnis

Bezoek

Langeweg 111

3245 KG Sommelsdijk

In de bouw kunnen ze altijd goed opgeleide krachten gebruiken. Bouwmensen leidt je op tot een echte vakman of vakvrouw. Helemaal volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Welkom op jouw locatie!

De ideale balans tussen leren en praktijk

Een echt vak leer je in de praktijk. Zo denken wij er ook over. Je gaat straks vier dagen per week aan de slag op de bouwplaats, waar je alle tips en trucs leert van zeer ervaren leermeesters. Daar hoort natuurlijk een passend salaris bij. Eén dag per week ga je naar school, om meer te leren over veiligheid, regels en andere theoretische zaken. Prima vol te houden dus.

Welke opleiding kies jij?

Bouwmensen Middelharnis is onderdeel van Bouwmensen Zuid-West. Er zijn 140 kleine en grote bouwbedrijven bij ons aangesloten. Zij zorgen voor een leuke baan die hoort bij de opleiding. Je hebt dus lekker veel keus. Denk aan metselen, timmeren, stukadoren, straten maken, tegelzetten, restaureren of een opleiding in grond-, water- en wegenbouw.

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Evenementen bij vestiging Middelharnis

Uitgelichte opleidingen bij vestiging Middelharnis

Bekijk alle opleidingen
Timmeren

Timmerkracht

Niveau: mbo 2

Allround Timmeren

Allround Timmerkracht

Niveau: mbo 3

Metselen

Metselaar

Niveau: mbo 2

Allround Metselen

Allround Metselaar

Niveau: mbo 3

Tegelzetten

Tegelzetter

Niveau: mbo 2

Allround Tegelzetten

Allround Tegelzetter

Niveau: mbo 3