Skip to main content
Vestiging

Heerhugowaard

Bezoek

W.M. Dudokweg 66

1703 DC Heerhugowaard

In de bouw kunnen ze altijd goed opgeleide krachten gebruiken. Bouwmensen leidt je op tot een echte vakman of vakvrouw. Helemaal volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Welkom op jouw locatie!

Werken, Leren en Geld verdienen, al jaren een TOP formule

Een echt vak leer je in de praktijk. Zo denken wij er ook over. Je gaat straks vier dagen per week aan de slag op de bouwplaats, waar je alle tips en trucs leert van zeer ervaren leermeesters. Daar hoort natuurlijk een passend salaris bij. Eén dag per week ga je naar school, om meer te leren over veiligheid, regels en andere theoretische zaken. Prima vol te houden dus.

Nederland mooier maken en Bouwen aan jouw toekomst

Het maakt niet uit welke BBL opleiding je bij ons kiest, maar jij gaat Nederland mooier maken. Of dat nu is met het verbouwen van woningen, nieuwbouw van kantoren of restauratie werkzaamheden; Jij maakt van Nederland een mooiere plek.

Met een BBL bouwopleiding bouw je letterlijk aan jouw toekomst. Belangrijk is wel dat je passie hebt voor de bouw en een goede werkhouding hebt. Al onze opleidingen geven je een waardevol diploma (mbo niveau 1 t/m 4) waarmee je jouw loopbaan een razendsnelle start geeft.

Op onze Bouwmensen vestiging in Heerhugowaard (in Noord-Holland beter bekend als ESPEQ Bouwopleidingen) kun je worden opgeleid tot timmerman, metselaar, tegelzetter, machinaal houtbewerker en schilder.

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Uitgelichte opleidingen bij vestiging Heerhugowaard

Bekijk alle opleidingen
Timmeren

Timmerkracht

Niveau: mbo 2

Allround Timmeren

Allround Timmerkracht

Niveau: mbo 3

Metselen

Metselaar

Niveau: mbo 2

Allround Metselen

Allround Metselaar

Niveau: mbo 3

Praktisch Bouwmanagement

Niveau: mbo 4+

Tegelzetten

Tegelzetter

Niveau: mbo 2

Allround Tegelzetten

Allround Tegelzetter

Niveau: mbo 3

Allround Houtskeletbouwer

Niveau: mbo 3