Skip to main content
Vestiging

Nijmegen

Bezoek

Heyendaalseweg 98

6525 EE Nijmegen

In de bouw kunnen ze altijd goed opgeleide krachten gebruiken. Bouwmensen leidt je op tot een echte vakman of vakvrouw. Helemaal volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Welkom op jouw locatie!

De ideale balans tussen leren en praktijk

Een echt vak leer je in de praktijk. Zo denken wij er ook over. Je gaat straks vier dagen per week aan de slag op de bouwplaats, waar je alle tips en trucs leert van zeer ervaren leermeesters. Daar hoort natuurlijk een passend salaris bij. Eén dag per week ga je naar school, om meer te leren over veiligheid, regels en andere theoretische zaken. Prima vol te houden dus.

De Technische

Bouwmensen Nijmegen is onderdeel van de Technische. Dit is een techniekbrede bedrijfsschool met een nieuwe vorm van opleiden, waarbij de praktijk voorop staat. Leerlingen van Bouwmensen Nijmegen krijgen een techniekbrede introductie, waardoor ze over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kunnen kijken.

Bouwmensen Nijmegen (vroeger: BORN) vormt samen met Bouwmensen Oss en Inframensen Oss één organisatie. Het bestuur bestaat uit zes directieleden van deelnemende bouwbedrijven.

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Uitgelichte opleidingen bij vestiging Nijmegen

Bekijk alle opleidingen
Timmeren

Timmerkracht

Niveau: mbo 2

Allround Timmeren

Allround Timmerkracht

Niveau: mbo 3

3-jarige opleiding Timmeren

Allround Timmerkracht 3-jarig

Niveau: mbo 3

Timmeren

Leerloopbaanpad Timmeren

Niveau:

Metselen

Leerloopbaanpad Metselen

Niveau:

1-jarige opleiding

Assistent Bouw en Infra

Niveau: mbo 1

Proef de sfeer in onze vestiging