Skip to main content
Vestiging

Almelo

Bezoek

Veldkampsweg 24

7605 AR Almelo

In de bouw kunnen ze altijd goed opgeleide krachten gebruiken. Bouwmensen leidt je op tot een echte vakman of vakvrouw. Helemaal volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Welkom op jouw locatie!

De ideale balans tussen leren en praktijk

Een echt vak leer je in de praktijk. Zo denken wij er ook over. Je gaat straks vier dagen per week aan de slag op de bouwplaats, waar je alle tips en trucs leert van zeer ervaren leermeesters. Daar hoort natuurlijk een passend salaris bij. Eén dag per week ga je naar school, om meer te leren over veiligheid, regels en andere theoretische zaken. Prima vol te houden dus.

Werken in de regio

Bouwmensen werkt samen met bouwbedrijven en tegelzetbedrijven uit de regio. Wij zijn een ROC locatie. Dit houdt in dat theorie én praktijk op onze locatie wordt aangeboden.
De techniek staat niet stil. Wij dus ook niet. Daarom kijken we steeds naar nieuwe leermethodes. Denk bijvoorbeeld aan digitale mogelijkheden om bouwtechnieken virtueel na te bootsen met speciale ‘devices’. Bovendien verzorgen wij voor alle leerlingen bouwclinics, waardoor we nog completere vakmensen kunnen afleveren.

 

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Uitgelichte opleidingen bij vestiging Almelo

Bekijk alle opleidingen
Timmeren

Timmerkracht

Niveau: mbo 2

Allround Timmeren

Allround Timmerkracht

Niveau: mbo 3

3-jarige opleiding Timmeren

Allround Timmerkracht 3-jarig

Niveau: mbo 3

Metselen

Metselaar

Niveau: mbo 2

Allround Metselen

Allround Metselaar

Niveau: mbo 3

3-jarige opleiding Metselen

Allround Metselaar 3 jarig

Niveau: mbo 3

Timmeren

Leerloopbaanpad Timmeren

Niveau:

Metselen

Leerloopbaanpad Metselen

Niveau: