Skip to main content
Vestiging

Amsterdam

Bezoek

Volmerstraat 22

1112 AZ Diemen

In de bouw kunnen ze altijd goed opgeleide krachten gebruiken. Bouwmensen leidt je op tot een echte vakman of vakvrouw. Helemaal volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Welkom op jouw locatie!

De ideale balans tussen leren en praktijk

Een echt vak leer je in de praktijk. Zo denken wij er ook over. Je gaat straks vier dagen per week aan de slag op de bouwplaats, waar je alle tips en trucs leert van zeer ervaren leermeesters. Daar hoort natuurlijk een passend salaris bij. Eén dag per week ga je naar school, om meer te leren over veiligheid, regels en andere theoretische zaken. Prima vol te houden dus.

Bouw mee aan Amsterdam

Bouwmensen Amsterdam werkt samen met het ROC van Amsterdam. Samen vormen wij de BouwAcademie Amsterdam. Op de locatie in Diemen worden allerlei opleidingen aangeboden die met de bouw te maken hebben. Van niveau 1 t/m niveau 5, van assistent timmerman tot uitvoerder of zelfs aannemer. Je kunt de theorielessen overdag of in de avonduren volgen.

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Uitgelichte opleidingen bij vestiging Amsterdam

Bekijk alle opleidingen
Timmeren

Timmerkracht

Niveau: mbo 2

Allround Timmeren

Allround Timmerkracht

Niveau: mbo 3

3-jarige opleiding Timmeren

Allround Timmerkracht 3-jarig

Niveau: mbo 3

Metselen

Metselaar

Niveau: mbo 2

Allround Metselen

Allround Metselaar

Niveau: mbo 3

Praktisch Bouwmanagement

Niveau: mbo 4+

1-jarige opleiding

Assistent Bouw en Infra

Niveau: mbo 1

Service Medewerker Gebouwen

Niveau: mbo 2