Skip to main content
Vestiging

Ruinen

Bezoek

Kloosterstraat 12

7963 AH Ruinen

In de bouw kunnen ze altijd goed opgeleide krachten gebruiken. Bouwmensen leidt je op tot een echte vakman of vakvrouw. Helemaal volgens de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Welkom op jouw locatie!

De ideale balans tussen leren en praktijk

 

Bij Bouwmensen begrijpen we dat jouw reis naar een succesvolle carrière in de bouw begint met een toegankelijke opleiding. Daarom hebben we voor jou meerdere theorie leslocaties verspreid, zodat jij de beste start kunt maken. Op onze locaties in Ruinen, Steenwijk en Assen ga je één dag per week ben je op een van deze locaties te vinden, om meer te leren over veiligheid, regels en andere theoretische zaken. We weten dat de echte magie gebeurt in de praktijk, je gaat straks vier dagen per week aan de slag op de bouwplaats, waar je alle tips en trucs leert van zeer ervaren leermeesters. Daar hoort natuurlijk een passend salaris bij.

Heb je vragen over onze locaties, wil je meer weten over het opleidingsprogramma of heb je gewoon behoefte aan wat extra motivatie? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar. Jouw succes in de bouw begint hier!

Sterk in Drenthe en Noordwest Overijssel

Bouwmensen werkt nauw samen met allerlei aannemers en bouwbedrijven in Drenthe en Noordwest Overijssel. Samen vormen wij de Vereniging Opleidingen Bouw (VOB). Wij bepalen welke onderdelen voor de opleiding belangrijk zijn. Daarnaast zorgen de bedrijven voor de leerplekken. Als je meer wilt weten over de VOB, kun je hier een kijkje nemen: www.vob-dnwo.nl

Bouwmensen DNWO is het adres voor:

• Bouwopleidingen voor jongeren
• Scholing van vakvolwassen krachten
• Congressen, vergaderingen en zaalverhuur

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Regionale samenwerkingen

Dit zijn onze regionale partners en bouwbedrijven. Samen zorgen we voor de nieuwe generatie bouwspecialisten.

Bekijk alle samenwerkingen

Cursussen

Technische ontwikkelingen gaan snel, daarom zorgen wij steeds voor een actueel cursusaanbod. Wij vergroten de kans op nog betere medewerkers.

Uitgelichte opleidingen bij vestiging Ruinen

Bekijk alle opleidingen
Timmeren

Timmerkracht

Niveau: mbo 2

Allround Timmeren

Allround Timmerkracht

Niveau: mbo 3

3 tot 4-jarige opleiding

Middenkaderfunctionaris Bouw

Niveau: mbo 4